Δήμος Πωγωνίου

Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014 04:44

Επιστημονική Ημερίδα Προβολή και προώθηση του Πολυφωνικού Τραγουδιού. Χρήση καινοτόμων τεχνολογιών. Βελτίωση της διασυνοριακής συνεργασίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επιστημονική Ημερίδα με θέμα την «Προβολή και προώθηση του Πολυφωνικού Τραγουδιού. Χρήση καινοτόμων τεχνολογιών. Βελτίωση της διασυνοριακής συνεργασίας» διοργανώνει ο Δήμος Πωγωνίου το Σάββατο 23 Αυγούστου και ώρα 11:00 π.μ, στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου στο Κεφαλόβρυσο Πωγωνίου. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Έργου «POLYPHONIC SONG: A CHANNEL TO NETWORKING AND DISTINCTION OF COMMON CULTURAL CHARACTERISTICS IN THE AREAS OF POGONI AND GRECIA SALENTINA - (Polysong)» του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα – Ιταλία 2007 - 2013».
Στόχος της Ημερίδας είναι η προώθηση και προβολή της μουσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς των περιοχών που συμμετέχουν στο Έργο, καθώς και η ενσωμάτωση καινοτόμων τεχνολογιών στην καθημερινή δραστηριότητα των ανθρώπων που ασχολούνται με το πολυφωνικό τραγούδι και την αξιοποίηση της προώθησης και προβολής των έργων τους. Επίσης η βελτίωση της διασυνοριακής συνεργασίας, η ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων και η αναβάθμιση του διασυνοριακού εμπορίου.
Η Ημερίδα θα ξεκινήσει με την εγγραφή των συμμετεχόντων, καλωσόρισμα και παρουσίαση του Έργου «Polysong». Μετά τις εισηγήσεις θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.
Για περισσότερες πληροφορίες ισχύει το τηλέφωνο 6937955775 και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Διαβάστηκε 2280 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014 10:35

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλώ συμπληρώσε τα υποχρεωτικά πεδία που συμβολίζονται με το (*).
Επιτρέπεται βασική μορφοποίηση με την βοήθεια των κωδικών HTML.
Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά.

Βρίσκεστε εδώ: Home Νέα - Ανακοινώσεις Δελτία Τύπου - Δραστηριότητες Επιστημονική Ημερίδα Προβολή και προώθηση του Πολυφωνικού Τραγουδιού. Χρήση καινοτόμων τεχνολογιών. Βελτίωση της διασυνοριακής συνεργασίας