Δήμος Πωγωνίου

×

Μήνυμα

Failed loading XML...
Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013 07:30

Β΄ ΚΥΚΛΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ των «Κέντρων ∆ια Βίου Μάθησης» ο ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ & ο ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η συνάντηση εργασίας  πραγματοποιήθηκε  στην Αθήνα τις 25 Φεβρουαρίου 2013 στην Κεντρική Αίθουσα της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονταν η  περιγραφή του προγράμματος «Κέντρα ∆ια Βίου Μάθησης –Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας και Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» , η περιγραφή του ρόλου και των αρμοδιοτήτων των υπεύθυνων των ∆ήμων και των Υπεύθυνων Οργάνωσης και Εκπαίδευσης στα Κέντρα ∆ια Βίου Μάθησης  και η περιγραφή βήμα-βήμα της εφαρμογής του Προγράμματος . Οι δύο Δήμοι ενημερώθηκαν για τα προγράμματα με τα οποία μπορούν να ξεκινήσουν αμέσως μετά την επιλογή των εκπαιδευτών που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή από την ΕΕΤΑΑ. Τα προγράμματα , τα οποία  θα έχουν καθαρά εκπαιδευτικό χαρακτήρα και θα έχουν ως στόχο την διάχυση της πραγματικής γνώσης στους ενδιαφερομένους, θα πραγματοποιούνται σε χώρους που επέλεξαν ή θα επιλέξουν οι  Δήμοι. Τα συγκεκριμένα προγράμματα καλύπτουν εκπαιδευτικά και άλλα κόστη , όχι όμως κόστη που αφορούν τους  εκπαιδευόμενους.                   

Η  πρόταση του Δήμου Πωγωνίου να καλύπτονται λειτουργικά κόστη κίνησης λεωφορείων των Δήμων για την μετακίνηση, θεωρήθηκε ενδιαφέρουσα από τους υπευθύνους και θα εξετασθεί η επιλεξιμότητά της ώστε να εφαρμοσθεί.  Οι πρώτες εκπαιδεύσεις αφορούν την εκπαίδευση στους υπολογιστές , στην εκμάθηση  ξένων γλωσσών – Αγγλικών κλπ. 


Διαβάστηκε 1977 φορές

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλώ συμπληρώσε τα υποχρεωτικά πεδία που συμβολίζονται με το (*).
Επιτρέπεται βασική μορφοποίηση με την βοήθεια των κωδικών HTML.
Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά.

Βρίσκεστε εδώ: Home Νέα - Ανακοινώσεις Δελτία Τύπου - Δραστηριότητες Β΄ ΚΥΚΛΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ των «Κέντρων ∆ια Βίου Μάθησης» ο ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ & ο ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ