Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016 07:57

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Συγχαρητήρια επιστολή για την "έξοδο" της ομάδας στην Ευρώπη, απέστειλε στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κώστας Καψάλης. Η επιστολή έχει ως εξής:

 

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Πωγωνίου σε αυτό το δύσκολο αλλά συνάμα όμορφο και συναρπαστικό ταξίδι του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην Ευρώπη, με τη συμμετοχή του στο EUROPALEAGUE.

Ο ΆΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ έδωσε σε όλους μας το μάθημα της επιμονής αφού ποτέ δεν έπαψε να προσπαθεί να κατακτήσει αυτό που δικαιωματικά του ανήκει, την είσοδό του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το όνειρο που επί πενήντα χρόνια κυνηγούσε Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και μαζί του όλη η Ήπειρος, επιτέλους έγινε πραγματικότητα.

Ο θρυλικός ΆΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, που όλα αυτά τα χρόνια κατακτά τις καρδιές μας, θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει τα ευρωπαϊκά γήπεδα στέλνοντας σε όλη την Ευρώπη μήνυμα ελπίδας και δύναμης από τον ελληνικό λαό που δοκιμάζεται σκληρά τα τελευταία χρόνια. Τα δείγματα γραφής και η εικόνα του στο ελληνικό πρωτάθλημα δικαίωσαν τον αγώνα  όλων των στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και η σημαντική αυτή διάκριση έφερε τη δικαίωση της προσπάθειας.

Εύχομαι καλή επιτυχία στην ευρωπαϊκή πορεία του ΆΓΙΑΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, με την ελπίδα το όνειρο να πάρει διαστάσεις θριάμβου. Ο κόσμος του Πωγωνίου είναι στο πλευρό της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

 

                                                                                    Με εκτίμηση,

                                                                           Ο Δήμαρχος Πωγωνίου

                                                                                  Κώστας Καψάλης

Διαβάστηκε 2997 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Ιουλίου 2016 05:53