Δήμος Πωγωνίου

Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2014 10:49

Τοπική πλατφόρμα για την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα νέων επιστημόνων ΤΕΙ/ΑΕΙ στην καινοτομία, και την καινοτομική επιχειρηματικότητα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ: «Τοπική πλατφόρμα για την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα νέων επιστημόνων ΤΕΙ/ΑΕΙ στην καινοτομία, και την καινοτομική επιχειρηματικότητα»
Ο Δήμαρχος Πωγωνίου διακηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με προβλεπόμενη συνολική δαπάνη εικοσιέξι χιλιάδων ευρώ (26.000,00€) συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, και εικοσιένα χιλιάδων εκατόν πενήντα εννέα ευρώ και τριάντα πέντε λεπτών (21.159,35 €) χωρίς το ΦΠΑ, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, στα πλαίσια του έργου “Παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την υποστήριξη υλοποίησης του έργου: «Τοπική πλατφόρμα για την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα νέων επιστημόνων ΤΕΙ/ΑΕΙ στην καινοτομία, και την καινοτομική επιχειρηματικότητα»” που έχει ενταχθεί στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στο Καλπάκι την 14-11-2014 με ώρα έναρξης υποβολής προσφορών την 11:30 π.μ. και ώρα λήξης 12:30 π.μ. ενώπιον αρμόδιας Επιτροπής .
Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό θα είναι 5% επί του ενδεικτικού προϋπολογισμού και ορίζεται στο ποσό των 1.300,00€.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πωγωνίου στο Καλπάκι, στο τηλέφωνο 2653360108.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

Διαβάστηκε 1895 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08 Νοεμβρίου 2014 08:11

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλώ συμπληρώσε τα υποχρεωτικά πεδία που συμβολίζονται με το (*).
Επιτρέπεται βασική μορφοποίηση με την βοήθεια των κωδικών HTML.
Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά.

Βρίσκεστε εδώ: Home Νέα - Ανακοινώσεις Διακυρήξεις Τοπική πλατφόρμα για την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα νέων επιστημόνων ΤΕΙ/ΑΕΙ στην καινοτομία, και την καινοτομική επιχειρηματικότητα