Δήμος Πωγωνίου

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 09:04

Βελτίωση του τμήματος Καλπάκι- Κόνιτσα της Ε.Ο. Ιωαννίνων-Κοζάνης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ανακοινώνει και Προσκαλεί
Έχοντας υπόψη τις διατάξεις  του άρθ. 19 του Ν. 4014/2011 (ΦΕΚ 209/Α΄) σε συνδυασμό με τις διατάξεις της ΚΥΑ 1649/45/2014 (ΦΕΚ 45/Β’), τους πολίτες ( κοινό, ενδιαφερόμενο κοινό) και φορείς εκπροσώπησής τους ( οικείο Δημοτικό Συμβούλιο, Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης,  Ποιότητας Ζωής, Συμβούλιο Δημοτικής ή Τοπικής Κοινότητας ),  να λάβουν γνώση και να διατυπώσουν γραπτές απόψεις , σύμφωνα με το έντυπο υπό στοιχεία Δ11, που περιλαμβάνεται στο παράρτημα Α της προαναφερόμενης ΚΥΑ, επί του περιεχομένου του φακέλου Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) και έναρξη διαδικασίας διαβούλευσης επί της Μ.Π.Ε. του έργου(Υποκατηγορία Α2):«Βελτίωση του τμήματος Καλπάκι- Κόνιτσα της Ε.Ο. Ιωαννίνων-Κοζάνης».
 
Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου ή της δραστηριότητας είναι το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων/ Γενική Γραμματεία Υποδομών/Γενική Διεύθυνση Συγκοινωνιακών Υποδομών /Διεύθυνση Οδικών Υποδομών.

Ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας δημοσιοποίησης ορίζεται η 29-08-2016 και ημερομηνία λήξης αυτής η  14 -10 -2016.
Ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας για την κατάθεση γραπτών απόψεων των πολιτών και των φορέων εκπροσώπησής τους ορίζεται η   31- 08-2016 και ημερομηνία  λήξης αυτής η 11 -10 -2016.

Αρμόδια Υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου –Δυτικής Μακεδονίας είναι η  Δ/νση  Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Ηπείρου .                                                    
Αρμόδια Υπηρεσία της Περιφέρειας Ηπείρου για την παροχή πληροφοριών και στοιχείων καθώς και την παραλαβή των εγγράφων απόψεων και προτάσεων των πολιτών και φορέων είναι  το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου (Πλατεία Πύρρου 1 –Ιωάννινα, γρ. 203), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες).

Από τον ακόλουθο υπερσύνδεσμο μπορείτε να μεταφορτώσετε την περιβαλλοντική μελέτη.

Διαβάστηκε 983 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 09:15

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλώ συμπληρώσε τα υποχρεωτικά πεδία που συμβολίζονται με το (*).
Επιτρέπεται βασική μορφοποίηση με την βοήθεια των κωδικών HTML.
Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά.

Βρίσκεστε εδώ: Home Νέα - Ανακοινώσεις Βελτίωση του τμήματος Καλπάκι- Κόνιτσα της Ε.Ο. Ιωαννίνων-Κοζάνης