Δήμος Πωγωνίου

Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 10:03

Στο 3ο Φεστιβάλ Χορού Τρίτης Ηλικίας στην Πάτρα συμμετείχε το ΚΗΦΗ Πωγωνίου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τις εντυπώσεις «έκλεψε» το ΚΗΦΗ Πωγωνίου συμμετέχοντας στο 3ο Φεστιβάλ Χορού Τρίτης Ηλικίας «Χορεύουμε και Διεκδικούμε τη Ζωή» που διοργανώθηκε από τις 10 έως τις 12 Ιουνίου 2019 στην Πάτρα, από το Τμήμα 3ης ηλικίας Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων και το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού.

Το ΚΗΦΗ του Δήμου Πωγωνίου χόρεψε χορούς από το Πωγώνι και το Ζαγόρι αποδεικνύοντας ότι η ψυχή δεν έχει ηλικία και κέρδισε επάξια το δυνατό χειροκρότημα όλων.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Καψάλης ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την φιλοξενία και τους κάλεσε να ανταποδώσουν την επίσκεψη στα όμορφα χωριά του Πωγωνίου. «Σας ευχαριστούμε πολύ για τη μεγάλη τιμή που μας κάνατε να μας προσκαλέσετε στο 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών 3ης ηλικίας. Ο Δήμος Πωγωνίου είναι περήφανος για πολλά πράγματα. Μεταξύ αυτών αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη μουσική μας κληρονομιά αλλά και τους γεμάτους ενέργεια ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Η ομάδα ηλικιωμένων του Δήμου αποτελείται από άτομα που αποδεικνύουν καθημερινά ότι η ηλικία της ψυχής δεν μετριέται με χρόνια αλλά με τη διάθεση και την όρεξη για ζωή. Τα μαθήματα που μας δίνουν καθημερινά είναι πολύτιμα και αποτελούν για εμάς λαμπερό φάρο γνώσεων και τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Σας περιμένουμε στο Δήμο μας για να περιηγηθείτε και να απολαύσετε τις φυσικές ομορφιές του Πωγωνίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής σε έναν από τους πιο όμορφους δήμους της Ελλάδας. Το τοπίο σε συνδυασμό με την φιλοξενία των κατοίκων θα σας μαγέψουν» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν επίσης τα ΚΑΠΗ Καστοριάς, Λάρισας, Μήλου, Δράμας, Κοζάνης, Αγρινίου, Καισαριανής, Χαϊδαρίου, Άρτας και Πάτρας. Οι συμμετέχοντες είχαν επίσης την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην πόλη της Πάτρας και να γνωρίσουν τις ομορφιές της πόλης.

 

Εκ μέρους του Δήμου Πωγωνίου παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Γκόγκος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νίκος Γαλίτσης και Μιχάλης Σιούτης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γρηγόρης Μποτίνης.

Διαβάστηκε 1658 φορές

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλώ συμπληρώσε τα υποχρεωτικά πεδία που συμβολίζονται με το (*).
Επιτρέπεται βασική μορφοποίηση με την βοήθεια των κωδικών HTML.
Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά.

Βρίσκεστε εδώ: Home Αρχική Σελίδα Στο 3ο Φεστιβάλ Χορού Τρίτης Ηλικίας στην Πάτρα συμμετείχε το ΚΗΦΗ Πωγωνίου