Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 09:02

ΣΤΟΧΟΣ Η ΟΡΘΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Eπίσκεψη σε υδάτινα συστήματα της περιοχής με σκοπό την καταγραφή των παρεμβάσεων που θα πρέπει να εκτελεστούν πραγματοποίησε την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018 κλιμάκιο αποτελούμενο από το Δήμο Πωγωνίου, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, τον Υδροβιολογικό Σταθμό, τη  θηροφυλακή, τον Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας και το IoanninaFishingClub.

Το κλιμάκιο επισκέφθηκε την Τοπική Κοινότητα Ωραιοκάστρου, τις λίμνες Ζαραβίνας και Ριαχόβου καθώς και τις πηγές Βελλάς καταγράφοντας όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν για την αξιοποίησή τους πάντα με γνώμονα την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Σιούτης, ο εντεταλμένος Δ.Σ. κ. Αναστάσιος Γιούνης, ο  καθηγητής του Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του Παν/μίου Ιωαννίνων κ. Ιωάννης Λεονάρδος, ο βιολόγος και υποψήφιος διδάκτωρ του Παν/μίου Ιωαννίνων κ. Ιερεμίας Χουσίδης, η προϊσταμένη του Υδροβιολογικου Σταθμού κ. Μιράντα-Μαρία Τσουμάνη, ο εκπρόσωπος του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας κ. Παναγιώτης Νίτας, οι Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του IoanninaFishingClubκ.κ. Κων/νος Φρίγκας και Κων/νος Κωσταντής αντίστοιχα και οι θηροφύλακες της 5ης Κ.Ο.Η. κ.κ. Βασίλειος Μπαλάς και Σωτήριος Κοσμάς.

1.jpg 10.jpg 2.jpg

32.jpg 5.jpg 6.jpg

7.jpg 9.jpg

 

 

 

 

 

Διαβάστηκε 2957 φορές

Τελευταία άρθρα από τον/την Διαχειριστής

Σχετικά Άρθρα