Δήμος Πωγωνίου

Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014 15:34

Δελτίο τύπου για την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Παιδείας & Θρησκευμάτων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το  Δημαρχείο του Δήμου Πωγωνίου επισκέφτηκε ο  Γενικός Γραμματέας Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Αθ.  Κυριαζής συνοδευόμενος από την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ηπείρου   κ. Θ. Χουλιάρα,  τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων κ. Ν. Κολιό και υπηρεσιακούς παράγοντες.

  Ο Δήμαρχος κ. Κ. Καψάλης , κατά την διάρκεια της εποικοδομητικής συζήτησης που επακολούθησε, μεταξύ άλλων περιέγραψε στον Γενικό Γραμματέα τις σχολικές μονάδες της περιοχής και την ποιότητα της εκπαίδευσης  , αναφέρθηκε   στα θέματα της εκπαίδευσης  που απασχολούν την περιοχή  όπως και  στο επίκαιρο θέμα της «υποβάθμισης των σχολικών μονάδων»  και ο κ. Κυριαζής δήλωσε πως η  γεωγραφική θέση και η ιδιαιτερότητα της περιοχής δεν προσδίδεται για περαιτέρω υποβάθμιση των μονάδων. Επίσης ο κ. Κυριαζής έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θέμα της Κιβωτού του Κόσμου στην Πωγωνιανή.

Ο Αντιδήμαρχος κ Γιούνης αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της μεγαλύτερης  κάλυψης εξοπλισμού των σχολικών μονάδων και την δυσκολία της λειτουργίας  « της μεταφοράς  μαθητών» κάτι στο οποίο ο Γενικός Γραμματέας έδειξε  καλά ενημερωμένος.

Τέλος ο Δήμαρχος προσκάλεσε τον κ. Κυριαζή στις αποψινές εκδηλώσεις των «Καλπακίων».   

Διαβάστηκε 1831 φορές

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλώ συμπληρώσε τα υποχρεωτικά πεδία που συμβολίζονται με το (*).
Επιτρέπεται βασική μορφοποίηση με την βοήθεια των κωδικών HTML.
Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά.

Βρίσκεστε εδώ: Home Νέα - Ανακοινώσεις Δελτία Τύπου - Δραστηριότητες Δελτίο τύπου για την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Παιδείας & Θρησκευμάτων