Δήμος Πωγωνίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ υπέρ των μαρτυρικώς θυσιασθέντων Κερασοβιτών

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Τετάρτη 14.8.2014 και ώρα 10:00 θα τελεστεί στο ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΚΕΡΑΣΟΒΙΤΩΝ στην πλατεία  της Κεντρικής Εκκλησίας στο Κεράσοβο Πωγωνίου Ηπείρου, η ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ υπέρ των μαρτυρικώς θυσιασθέντων Κερασοβιτών, που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στο ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΣΟΒΟΥ-15 Αυγούστου 1944. Θα είναι μάλιστα μία ξεχωριστή ημέρα για το χωριό μας δοθέντος του γεγονότος ότι το Κεράσοβο ανακηρύχθηκε πλέον επίσημα από την ελληνική πολιτεία ως «Ιστορικός Τόπος», ενώ επίκειται και η επίσημη ανακήρυξή του σε «Μαρτυρικό Χωριό».
Η τιμητική εκλεκτή παρουσία όλων των Αρχών και των Φορέων της πατρίδας μας θα προσδώσει στην σεμνή τελετή το σεβασμό και την τιμή που αρμόζουν στους ένδοξα υπέρ της πατρίδας θυσιασθέντες συμπατριώτες μας.

Με εκτίμηση
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ, ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΩΓΩΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΕΡΑΣΟΒΙΤΩΝ

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΕΡΑΣΟΒΙΤΩΝ ΠΩΓΩΝΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΛΕΚΚΑ 12 ΑΘΗΝΑ (Τ.Κ.105 62)  ΤΗΛ. 2103220394 FAX: 2103232543

Διαβάστηκε 1294 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014 05:12

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλώ συμπληρώσε τα υποχρεωτικά πεδία που συμβολίζονται με το (*).
Επιτρέπεται βασική μορφοποίηση με την βοήθεια των κωδικών HTML.
Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά.

Βρίσκεστε εδώ: Home Νέα - Ανακοινώσεις Δελτία Τύπου - Δραστηριότητες ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ υπέρ των μαρτυρικώς θυσιασθέντων Κερασοβιτών