Δήμος Πωγωνίου

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 10:25

Σωστή υποβολή της Αίτησης για την Ενιαία Ενίσχυση 2016 Δελτίο Τύπου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο ΟΠΕΚΕΠΕ (Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων) σε συνεργασία με το Γραφείο Υποστήριξης-Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής του Δ. Ζίτσας, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση στις 18 Απριλίου 2016 (ώρα έναρξης: 18:00μμ) στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου-Ελεούσα, παλαιό Δημαρχείο με θέμα: «Σωστή υποβολή της Αίτησης για την Ενιαία Ενίσχυση 2016»
Γνωρίζοντας την τεράστια σημασία που έχει η σωστή υποβολή της Αίτησης, τόσο για την έγκαιρη και πλήρη πληρωμή της ενίσχυσης στους αγρότες, όσο για την αποφυγή προστίμων, προσκαλούμε τους παραγωγούς να συμμετέχουν στην ενημερωτική εκδήλωση.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των γεωργών και κτηνοτρόφων της χώρας σχετικά με τα σημεία που πρέπει να προσέξουν και τα παραστατικά που πρέπει να διαθέτουν κατά την υποβολή της Αίτησης, και κατά τους μετέπειτα ελέγχους του ΟΠΕΚΕΠΕ, έτσι ώστε να μειωθούν όσο είναι δυνατό, τα λάθη και οι παραλείψεις που οδηγούν σε προβλήματα στην πληρωμή τους.
Επίσης, θα γίνει επίδειξη του τρόπου υποβολής της Αίτησης και ενημέρωση για την πράσινη ενίσχυση (πρασίνισμα) και τις μεταβιβάσεις των δικαιωμάτων, που θα ξεκινήσουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Π ρ ό γ ρ α μ μ α
18:00 Προσέλευση
18:00-18:30 Μεταβίβαση Δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης 2016 (Ανδρέας Παπαβλασόπουλος, Αναπλ. Προιστάμενος Τμήματος Ελέγχων & Τεχνικών Μέσων)
18:30-19:00 Υποβολή ορθής δήλωσης καλλιέργειας Λάθη-Παραλήψεις-Συμβουλές-Σημεία Προσοχής (Χαριτίνη Παπαθανασίου, Προισταμένη ΠΔ Ηπείρου-Δυτ.Μακεδονίας)
19:00-20:00 Συζήτηση

Με εκτίμηση,
Μαρία Π. Κολιού
Επιστημονικός Συνεργάτης Δ. Ζίτσας
Υπεύθυνη Γραφείου Υποστήριξης- Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής
 

Διαβάστηκε 1756 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 10:28

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλώ συμπληρώσε τα υποχρεωτικά πεδία που συμβολίζονται με το (*).
Επιτρέπεται βασική μορφοποίηση με την βοήθεια των κωδικών HTML.
Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά.

Βρίσκεστε εδώ: Home Νέα - Ανακοινώσεις Δελτία Τύπου - Δραστηριότητες Σωστή υποβολή της Αίτησης για την Ενιαία Ενίσχυση 2016 Δελτίο Τύπου