Δήμος Πωγωνίου

Μήνυμα
  • Failed loading XML...
Σφάλμα
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση των δεδομένων ροής
Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016 08:02

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Μαγεμένοι» από την φυσική ομορφιά του Πωγωνίου δήλωσαν οι Γερμανοί εμπειρογνώμονες που επισκέφθηκαν το Δήμο, στα πλαίσια του προγράμματος προώθησης του τουρισμού με campervan, σε συνδυασμό με ένα δίκτυο ποδηλατικών και πεζοπορικών διαδρομών.

Ο Δήμος Πωγωνίου παρουσίασε στους εμπειρογνώμονες τις τρεις (3) θέσεις που ενδείκνυνται για τη δημιουργία κάμπινγκ για αυτοκινούμενα καθώς και τις ποδηλατικές και περιπατητικές διαδρομές που θα προσφέρουν μοναδικό φυσικό θέαμα στους επισκέπτες.

Οι θέσεις για τα αυτοκινούμενα αλλά και οι διαδρομές αξιολογήθηκαν και καταγράφηκαν επιτόπου και παρουσιάστηκαν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Ηπείρου, παρουσία όλων των Δήμων του Νομού Ιωαννίνων.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Εταιρία «Ήπειρος Α.Ε.» και στοχεύει στην ανάδειξη του πλούσιου φυσικού κάλλους της περιοχής για την προσέλκυση τουριστών και επισκεπτών.

Οι θέσεις που αρχικά καταγράφηκαν, δεν απαιτούν ιδιαίτερες παρεμβάσεις και σύντομα αναμένεται να φιλοξενήσουν τους πρώτες επισκέπτες ενώ μελλοντικά ενδέχεται να διαμορφωθούν κι άλλοι χώροι.

Διαβάστηκε 1358 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016 05:19

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλώ συμπληρώσε τα υποχρεωτικά πεδία που συμβολίζονται με το (*).
Επιτρέπεται βασική μορφοποίηση με την βοήθεια των κωδικών HTML.
Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά.

Βρίσκεστε εδώ: Home Νέα - Ανακοινώσεις Δελτία Τύπου - Δραστηριότητες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ