Δήμος Πωγωνίου

Μήνυμα
  • Failed loading XML...
Σφάλμα
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση των δεδομένων ροής
Διαχειριστής

Διαχειριστής

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 12:17

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

Ο  Δήμαρχος   Πωγωνίου 

Έχοντας  υπόψη:

    1. Τις διατάξεις του άρθρου 163   του Ν. 3584/2007  ‘’Κύρωση του Κώδικα Κατάστασης 

        Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (ΦΕΚ  143/Α΄/28.6.2007).

    3. Τον ΟΕΥ του Δήμου Πωγωνίου (ΦΕΚ 736/Β΄/24.03.2014).

Γνωστοποιούμε

   ότι  προτιθέμεθα να προσλάβουμε  έναν/μία Ειδικό/ή  Συνεργάτη/τιδα Δημάρχου με  ειδίκευση  σε επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των ΟΤΑ (ανάπτυξη εφαρμογών-υπηρεσιών Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας – οργάνωση και διαχείριση πληροφοριών χώρου, χωροταξικές μελέτες, χαρτογραφικό υπόβαθρο-υποδομή, θεματικοί χάρτες, προσέγγιση αγροτικού χώρου (αναδασμοί, καταγραφές, ανάλυση πληροφοριών αγρών, κλπ.).

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν:

1.  Τα  γενικά  προσόντα  διορισμού που  προβλέπονται  για  τους  υπαλλήλους του πρώτου 

      μέρους του Ν.3584/07 (άρθ. 11 έως ως 17).

2.  Τίτλο σπουδών (ΠΕ ή ΤΕ).

3.  Εμπειρία τουλάχιστον δύο (2) ετών σε θέματα ΟΤΑ η οποία αποδεικνύεται με βεβαίωση   

     ΟΤΑ και υπεύθυνη δήλωση του άρθ. 8 του Ν. 1599/1986 όπου θα δηλώνεται  το είδος  

     της εξειδικευμένης εμπειρίας και η χρονική διάρκειά της.

4.  Γνώση Αγγλικής (επίπεδο καλή γνώση).

και καλούμε τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν  αίτηση, τα σχετικά δικαιολογητικά καθώς και  βιογραφικό τους σημείωμα μέχρι και  την  31 Ιανουαρίου 2020  στην έδρα του Δήμου στο Καλπάκι  (αρμόδιος κ. Μέτσιος - τηλ. 26573 60114)  κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.    

Παρουσία πολιτικών  αρχών και πλήθους κόσμου έκοψε ο Δήμος Πωγωνίου την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην Αθήνα, σε μια όμορφη γιορτή που διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Αδελφοτήτων και Ενώσεων της Επαρχίας Πωγωνίου.

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας αποτελεί μία ακόμη αφορμή να συγκεντρωθούν οι ετεροδημότες που παρά το γεγονός ότι ζουν μακριά από το Πωγώνι, δεν ξεχνούν την ιδιαίτερή τους πατρίδα.

Στην κοπή πίτας βραβεύθηκε με απονομή τιμητικής πλακέτας ο Πωγωνίσιος ποιητής κ.Πορφύρης Αναστάσιος ενώ ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η εμφάνιση των χορευτικών τμημάτων της Πανπωγωνισιακής Ομοσπονδίας και των αδερφών Ηπειρωτών Παιανίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Νομικός Σύμβουλος του Υπουργείου Εσωτερικών και Πρόεδος της ΕΕΤΑΑ κ. Γιάτσιος Ηλίας, οι βουλευτές Ιωαννίνων  Ν.Δ κ.κ. Κεφάλα Μαρία και Αμυράς Γεώργιος, ο πρ. Ευρωβουλευτής  κ. Νότης Μαριάς, ο πρ. Υπουργός κ. Φούσας Αντώνης, ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνος Καψάλης, ο πρ. του Δ.Σ. κ. Χρήστος Γκόγκος, ο Αντιδήμαρχος  κ. Νίκος Γαλίτσης, ο Πρ. του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Γρηγόρης Μποντίνης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Βασίλειος Μάτσιας, Δημήτριος Ντότης και Σταύρος Ζηκόπουλος. Επίσης,  ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αδελφοτήτων κ. Γρηγόριος Αρμπιρος και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σπύρος Ριζόπουλος, ο Πρόεδρος της Π.Σ.Ε. κ. Μάκης Κιάμος, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Π.Σ.Ε. κ. Μαρίκα Γκόνη, ο επί σειρά ετών Πρόεδρος της Πανπωγωνισιακής Ομοσπονδίας κ. Σταύρος Παππας και δεκάδες ετεροδημότες.

Φωτογραφίες: Χάρης Καψάλης

 

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 10:57

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η Ο.Ε. ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

Συνεδριάζει την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 & ώρα 10.00 π.μ. η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Πωγωνίου. Η ημερήσια διάταξη επισυνάπτεται.

Συνημμένα θα βρείτε τις υπόλοιπες αποφάσεις που αφορούν την συνεδρίαση της Ο.Ε. 22/30-10-19

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 09:41

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΠΩΓΩΝΙΟΥ

Συνεδριάζει την Τρίτη 28  Ιανουαρίου 2020  και  ώρα  18.00 το Δ.Σ. Πωγωνίου.

Η ημερήσια διάταξη επισυνάπτεται.

 

Η Περιφέρεια Ηπείρου σε συνεργασία με την Ένωση Μετακινούμενων Κτηνοτρόφων Ηπείρου διοργανώνουν στο πλαίσιο του έργου MeDInno μία σειρά από εκπαιδευτικά σεμινάρια στα Ιωάννινα, την Πρέβεζα και την Άρτα για κτηνοτρόφους, παραγωγούς, επαγγελματίες και εργαζόμενους στους κλάδους κρέατος και τυριών.

Η δράση θα ξεκινήσει από τα Ιωάννινα με τα παρακάτω σεμινάρια:

  • Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020, 11.00-16.00 & 16.00-21.00 Τυροκόμηση λευκών τυριών (Ι,ΙΙ), ξενοδοχείο SAZ City Life Hotel, 28ης Οκτωβρίου 7, ΤΚ 45221, Ιωάννινα
  • Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020, 11.00-16.00 & 16.00-21.00 Τυροκόμηση κίτρινων τυριών (Ι, ΙΙ), ξενοδοχείο SAZ City Life Hotel, 28ης Οκτωβρίου 7, ΤΚ 45221, Ιωάννινα

Στα σεμινάρια μπορούν να συμμετάσχουν επίσης (μελλοντικοί) επιχειρηματίες, εργαζόμενοι και σπουδαστές σε τομείς συναφείς με την αγροδιατροφή, τη γαστρονομία και τον τουρισμό.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να πατήσετε εδώ. Τα σεμινάρια είναι δωρεάν και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

 

 

Βασικές πληροφορίες για το έργο

Το έργο MeDInno - "Κοινή ανάπτυξη καινοτόμων διαδικασιών και προϊόντων με βάση την τοπική γαλακτοκομική και κρεοπαραγωγική παράδοση, αναφορικά με την εκτροφή μηρυκαστικών και τους σχετιζόμενους αγροδιατροφικούς τομείς" σχεδιάστηκε και υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνεργασίας Interreg V-A "Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020".

Το έργο υλοποιείται στις Περιφέρειες της Ηπείρου και της Απουλίας (Ιταλία) και σκοπός του είναι αφενός η διάδοση των υφιστάμενων προϊόντων τυροκομίας και κρέατος της περιοχής και αφετέρου η ανάδειξη και ανάπτυξη νέων προϊόντων τυροκομίας και τυποποιημένων προϊόντων κρέατος σύμφωνα με τις σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις. Επίσης μέσα από μία διαδικασία μεταφοράς γνώσης και τυποποίησης ποιότητας στοχεύει στην ενίσχυση των πολύ μικρών και μικρών κτηνοτροφικών μονάδων, την αναβάθμιση των διαδικασιών τους και τη βελτίωση της εξωστρέφειας τους.

 

Το έργο MeDInnoσυγχρηματοδοτείται με προϋπολογισμό ύψους περίπου 850.000 ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και Εθνικούς Πόρους της Ελλάδας και της Ιταλίας στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνεργασίας InterregV-A"Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020".

 

Περιφέρεια Ηπείρου

Βίκυ Ηγουμενίδου, 2651087115, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

—————————————————————————————————————————–
www.medinno-interreg.eu | www.greece-italy.eu

 

    

 

To Πρόγραμμα Interreg V-A Ελλάδα-ΙταλίαείναιέναΠρόγραμμαΕυρωπαϊκήςΕδαφικήςΣυνεργασίαςπουστοχεύειναβοηθήσειδημόσιουςοργανισμούςκαιτοπικούςφορείςνααναπτύξουνδιασυνοριακάέργακαιπιλοτικέςδράσεις και να δημιουργήσει νέες πολιτικές, προϊόντα και υπηρεσίες, με απώτερο σκοπό να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των πολιτών. Στρατηγικά, το πρόγραμμα θα ενισχύσει την καινοτομία σε έναν αριθμό πεδίων όπως η γαλάζια ανάπτυξη, ο τουρισμός και ο πολιτισμός, η αγροδιατροφή και οι πολιτιστικές και δημιουργικές βιομηχανίες. Το Πρόγραμμα Interreg V-A Ελλάδα-Ιταλία στοχεύει να πάρει τη μέγιστη απόδοση από τον προϋπολογισμό του ύψους 123 εκατομμυρίων, χρηματοδοτούμενο σε ποσοστό 85% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και σε ποσοστό 15% από τα δύο κράτη-μέλη μέσω εθνικής συγχρηματοδότησης.  

 

Συνημμένα θα βρείτε τις αποφάσεις της αρ. 26/2-12-19 συνεδρίασης της Ο.Ε. Δήμου Πωγωνίου.

 

Συνημμένα θα βρείτε τις αποφάσεις της αρ.28/23-12-19  συνεδρίασης της Ο.Ε. Δήμου Πωγωνίου.

 

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 06:55

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡ. 27/16-12-19

Συνημμένα θα βρείτε τις αποφάσεις της αρ. 27/16-12-19συνεδρίασης της Ο.Ε. Δήμου Πωγωνίου.

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 06:28

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡ.25/25-11-19

Συνημμένα θα βρείτε τις αποφάσεις της αρ.25/25-11-19 συνεδρίασης της Ο.Ε. Δήμου Πωγωνίου.

Σελίδα 1 από 237
Βρίσκεστε εδώ: Home Ηθη - Εθιμα - Παραδόσεις Διαχειριστής